За нас

Добредојдовте во светот на современото живеење.

ДОО “Каза Дизајн” е компанија формирана 1999 год. во Битола, Р. Македонија. Се простира на површина од 3000 квадратни метри и деловни простории од 1200 квадратни метри. Опремена со најсовремена технологија од светски реномирани производители на машини и алатки за производство на мебел. Вработува дваесетина работници меѓу кои дизајнери и инженери. Примарна дејност е производство на мебел по желба и мерка на клиентот, дизајн и опремување на ентериери, трговија.

za-nas01za-nas02