Производи

Во своето десет годишно постоење “Каза Дизајн” се позиционира меѓу водечките компании во нашата држава во производството на мебел за различни намени:

  • кујни;
  • детски соби;
  • спални соби;
  • комоди;
  • амерички плакари со лизгачки врати;
  • канцелариски мебел;
  • деловни простории за најразлични намени;
  • ентериери за угостителство.

Сè започнува од вашата желба и идеја, останатото препуштете ни го нам. Дел од изработените проекти може да погледнете во нашиот албум.