Услуги и трговија

Ексклузивни материјали за производство на мебел од реномирани производители на:

 • плочи од иверка со различни бои, дезени и дебелини;
 • оков;
 • работни плочи и крила за врати (фронтови);
 • медијапан – MDF (сировински, обоен и фурниран);
 • лесонит и HDF плочи;
 • ABS и PVC траки;
 • садопери.

Во полето на услуги Ви нудиме брзо, квалитетно и поволно:

 • кроење на иверка;
 • ABS и PVC кантирање;
 • изработка на компјутерски обработени кројни шеми;
 • подготовка на метеријал за “Направи сам” ентузијасти.

uslugi-01uslugi-02

uslugi-03uslugi-04

uslugi-05